Tildeling av båtplasser

ViknesTildeling av båtplass skjer i logisk rekkefølge. I tillegg til ansiennitet, må tildeling av båtplasser passe med medlemmets båt. Dersom du skifter til større eller mindre båt underveis vil det medføre interne rokeringer på ventelisten.

Det er viktig at alle forstår at hvert medlem må vente til det er en egnet plass som blir ledig.

Hvis du står registrert med en 30 fots båt, kan vi ikke tildele deg en plass som er beregnet på en 20 foter. Derfor vil du kunne oppleve at personer som står "bak" i køen får tildelt plass før deg, uten at noen har jukset med listene av den grunn.

Dersom et medlem med lang ansiennitet kjøper seg båt etter å ha vært uten båt en tid, vil de bli tildelt plass foran de som står på ventelisten.

Lurer du på hvor du ligger på ventelisten ta kontakt med oss i Motorbåtforeningen.