Nye nettsider er lansert.

KompassHaugesund Motorbåtforening har oppgradert nettsidene sine. I den forbindelse er ny nettadresse på plass. Den gamle adressen www.hmbf.net er faset ut og ny adresse vil være www.motorbatforeningen.no

Årsaken til ny nettside er at den gamle portalen på mange måter hadde gått ut på dato. Med ny nettportal vi mulighetene til å kommunisere med våre medlemmer mye større. Vi tar sikte på å sende ut "Nyhetsbrev" til alle medlemmer som vi har registrert en gyldig e-post adresse på. Det kan derfor være lurt å sende inn din e-post adresse til oss dersom du er usikker på om vi har den riktige. Bruk da for å gjøre dette.

Vi setter stor pris på innspill til informasjon som dere ønsker at vi skal legge ut på våre nye nettsider.