Velkommen til årsmøte

Det blir årsmøte for 2021 den 19. oktober på Hotel Maritim fra klokken 18.00 - 21.00. Vi måtte utsette årsmøte i februar på grunn av den pågående koronapandemien. Vi håper så mange som mulig holder av denne kvelden og blir med på årsmøte. Det er plass til maks 80 personer.

Meld deg på årsmøte her >>>

Saker til årsmøte må være sendt inn til styret senest 10. oktober om de skal bli behandlet på årsmøte.

Saksliste

• godkjenning av innkalling
  • godkjenning av saksliste
  • valg av ordstyrer/dirigent
  • valg av sekretær
  • valg av protokollunderskrivere
  • valg av tellekorps
  • styrets åreberetning
  • revidert regnskap
  • fastsettelse av kontingent
  • behandling av innkomne forslag
  • handlingsplan
  • budsjett for forening og båthavner
  • foreta valg ihht. Fastsatt valgordning

I tillegg vil det bli orientering om ny prisstruktur fra og med 1. janaur 2022. Ny prisstruktur for havn er godkjent av Haugesund kommune.  Nye medlemspriser tas opp som sak på årsmøte. Se vedlagt oversikt under. Bernt Nagel i arrangementskkomiteen tar for seg hvilke tema vi vil ha på ulike temakvelder ut over høsten og vinteren.

Har du spørsmål kan du sende oss en e-post eller ta turen innom kontoret tirsdager mellom klokken 17.00 - 19.00.

Prisliste gjeldende fra 1. januar 2022