Krane på Havnaberg 15. oktober 2022

Det er bestilt krane på Havnaberg lørdag 15. oktober 2022 klokken 08.30. Det er BJ Kran som kommer. I år må alle som skal ha båten på land eller sette den på sjøen sende inn påmelding til Haugesund Motorbåtforening.

BJ Kran har endret prisene på opptak og utsetting og ønsker ikke kontant betaling på Havnaberg. De fakturerer Haugesund Motorbåtforening for antall timer og båter i etterkant. 

Alle som skal ha båter opp eller ut må derfor sende e-post til post [AT] motorbatforeningen [DOT] no for å melde seg på.

Har du spørsmål ta kontakt med havnesjef Bjørn Rikard Børgesen, mobil 959 34 372, som er på kontoret tirsdager fra 17.00 - 19.00.

Dette er informasjon du må sende inn:

  • navn
  • e-post adresse
  • mobilnummer
  • båtstørrelse

BJ Kran vil bare forholde seg til båteiere som har registrert seg for opptak.

Pris

Vil minne om at vinterlagring av båt på Havnaberg for for medlemmer i motorbåtforeningen. Dersom du ikke har fast båtplass i motorbåtforeningen må du betale 700,- kroner i plassleie på land i tillegg til betaling til kranfører. For medlemmer med fast plass er det kun betaling til kranfører. 

Krane
Opptaket starter etter planen klokken 09.30, men vær ute i god tid, og vær sikker på at de krakkene du tenker å bruke er sikre og sterke nok. 

Om opptak/utsetting
Alle som skal benytte seg av denne tjenesten må forholde seg til kranfører og de beskjed er som blir gitt. 

Har du spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med motorbåtforeningen i kontortiden (tirsdager fra klokken 17.00 - 19.00) eller send oss en e-post.

 

Utskrift E-post